Az Ayoga célja egy olyan magyar jógaszőnyeg márka létrehozása, amely környezettudatosságra összpontosít, és jelentős mértékben hozzájárul a bolygónk egészségének megőrzéséhez. A jóga gyakorlóknak kiváló minőségű és környezetbarát termékeket kínál, amelyek kényelmet és biztonságot nyújtanak a jóga gyakorlás során. A szőnyegek rendkívűl tapadósak, így biztonságossá teszik a gyakorlatokat.

A fő termékeink, a jóga szőnyegek, amelyek mentesek a káros PVC-től, ftalátoktól, szilikonoktól és mérgező vegyi anyagoktól. Újrahasznosítható és lebomló, minimalizálva ezzel a környezeti károkat. A természetes gumi alap kiváló tapadást biztosít, stabilitást és jobb tapadást nyújt a gyakorlóknak az edzések során.

Prémium Minőség

Környezetbarát prémium jógamatracok, ami feldobja a napodat!

Első a vásárló

Írj nekünk bármikor, és 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot.

Megbízhatóság

Rendelésed után egyből feladjuk a csomagot, hogy minél előbb nálad legyen.

Működjünk együtt!

Új stúdiót nyitottál vagy újítanál?
Kényelmes, prémium és csúszásmentes jógamatracokat biztosítunk Neked!
Írj e-mailt és garantált kedvezményt kapsz mennyiségtől függően, illetve bekerülsz a kuponrendszerünkbe, ahol 15%-os kedvezményt kap minden általad hozott vásárló.
[email protected]


legyél nagykövet

Ha úgy érzed azonosulni tudsz az AYOGA márkával és szeretnél márka nagykövet lenni, írj nekünk és megbeszélés után akár 100% kedvezményt is kaphatsz a termékeinkre, amiket promotálsz.

[email protected]